Ga jij met ons mee OUT?

De vakantie is weer voorbij en iedereen moet weer naar school of aan het werk. Ook de activiteiten van Stichting Outway starten weer op. Om eens na te praten over je vakantie, kennis te maken met andere jongeren of misschien wel voor het eerst naar een gaybar te gaan, organiseren wij vrijdag 25 september een stapavond!
We willen met een groep jongeren een aantal cafés in Eindhoven bezoeken en het gewoon gezellig hebben met elkaar. Hierbij is het ook mogelijk om een gesprekje te hebben over iets moeilijkere onderwerpen,maar dit hoeft natuurlijk niet. De stapavond op vrijdag 25 september zal om 19:30 starten en tot 23:00 begeleid worden door een aantal vrijwilligers. Hierna kun je natuurlijk nog lekker verder stappen, maar dit zal dan zonder begeleiding van Stichting Outway zijn. Op deze avondis ook het FrisoFeest in Eindhoven, waar je de avond leuk samen kan afsluiten (hier moeten wel toegangskaartjes voor gekocht worden)!

Heb je zin om mee te gaan? Geef je dan zal op via het inschrijfformulier op onze website www.hojoactiviteiten.nl. Of stuur een mailtje met je naam, leeftijd en woonplaats naar hojoactiviteiten@outway.nl!Drankjes op deze avond zijn voor eigen rekening (en natuurlijk wordt eronder de 16 jaar geen alcohol gedronken). Als je je hebt aangemeld ontvang je van ons de locatie waar we afspreken.

We hopen je te zien op 25 september!

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , . Bookmark the permalink.