Koert-Jan de Bruijn bezoekt Hojokamp!

Geen minister op de boot tijdens de gaypride, geen Gordon of Joling met een nieuwe show, maar een soapster op het Hojokamp. Koert-Jan de Bruijn, ook wel bekend als Dennis uit de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden, is een hapje komen eten op het Hojokamp. Samen met tv-kok Harm-Jan hebben zij de jongeren en begeleiders een overheerlijke barbecue voorgeschoteld. Dit in het kader van het televisieprogramma `Ik kom bij je eten` van RTL4.

HJK09-2

Stichting Outway nodigde het televisieprogramma uit om te laten zien dat er niet alleen homo’s in de media komen die zich extravert uiten. “Dit is een mooie gelegenheid om te laten zien dat homojongeren ook ‘gewone’ mensen zijn” aldus Dennis Willems, een van de organisatoren.

In de zeven jaar ervaring die het homojongerenkamp rijk is hebben er al ruim 350 jongeren een grote rugzak aan zelfvertrouwen, zelfacceptatie en steun mee gekregen. Elk jaar zorgen de vrijwilligers van Stichting Outway voor een mooi scala aan activiteiten. Van sport, spel en entertainment tot groepsgesprekken, workshops en persoonlijke begeleiding.

De uitzending van `Ik kom bij je eten` op het Hojokamp wordt in week 34 of 35 uitgezonden op RTL4. Naast dit team heeft ook Omroep Brabant TV een nieuwsreportage gemaakt die op 12 augustus is uitgezonden. Deze reportage is hier te bekijken, en zullen binnenkort ook op deze website te zien zijn.

Wil jij volgend jaar ook het Hojokamp meemaken?
Kijk dan op www.hojokamp.nl voor meer informatie over het Hojokamp. Als je een mailtje stuurt naar hojokamp@outway.nl krijg je van ons een bericht zodra de inschrijving voor Hojokamp 2010 open is.

HJK09-1

HJK09-3

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.