Ga jij mee OUT? Kanoën!

Stichting Outway organiseert ook geregeld activiteiten voor jongeren tot 25 jaar. Doormiddel van deze leuke activiteiten kun je in een ontspannen, informele en gezellige sfeer eens contact leggen met andere holebi-jongeren, maar bijvoorbeeld ook een serieus gesprek voeren met andere jongeren of een van onze teamleden. Onze eerstvolgende activiteit is een spetterende kanomiddag op zondag 5 juli. Ben je niet bang voor een beetje water of dat je haar in de war raakt? Ga dan met ons mee kanoën in de omgeving van Eindhoven! Geef je dan snel op via het inschrijfformulier op onze activiteitenpagina. Of stuur een mailtje met je naam, leeftijd en woonplaats naar hojoactiviteiten@outway.nl! De kosten voor deze activiteit zullen ongeveer 10 tot 15 euro per persoon zijn. Noteer ook alvast onze volgende activiteit in je agenda: gezellig stappen in Eindhoven op vrijdag 27 september! (Meer info hierover volgt tegen die tijd op onze website.) Mocht je meer informatie willen over een van onze activiteiten, dan kun je ons hiervoor natuurlijk ook altijd mailen via hojoactiviteiten@outway.nl. We hopen je te zien op een van onze activiteiten!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.