Gelukkig Nieuwjaar!

Alle vrijwilligers van Stichting Outway wensen je een gelukkig, gezond en spetterend 2009 toe! In 2009 wil Stichting Outway zich nog duidelijker profileren en zal natuurlijk ook weer volop activiteiten organiseren. Natuurlijk gaan we door met het geven van voorlichtingen op diverse scholen, want ook afgelopen jaar hebben we weer gezien hoe hard dit af en toe nodig is. Ook zullen we ook dit jaar weer een fantastische vakantieweek voor holebi-jongeren neerzetten; deze zomer organiseren we namelijk al voor de zevende keer het Hojokamp. Verder heeft Team activiteiten ook weer enkele leuke activiteiten voor holebi-jongeren op het programma staan. De eerste activiteit dit jaar past ook in de tijd van het jaar: op 24 januari gaan we namelijk schaatsen! (Kijk voor meer informatie hierover in het nieuwsbericht hieronder.)

Om 2009 in te luiden en elkaar (persoonlijk) het allerbeste te kunnen wensen, beginnen we ook dit jaar weer met een nieuwjaarsreceptie. Samen met het Platform Homo-Lesbische Emancipatie Eindhoven, COC Eindhoven en regio, Stichting de Kringen – afdeling Eindhoven, en Kouros Eindhoven willen we samen een toast op dit nieuwe jaar uitbrengen. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op zondag 4 januari 2009 – 15:00 in Pand54: Prins Hendrikstraat 54, Eindhoven. De toegang tot de nieuwjaarsborrel is natuurlijk gratis en het eerste drankje ook!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.