Gelukkig Nieuwjaar!

Alle vrijwilligers van Stichting Outway wensen je een gelukkig, gezond en spetterend 2008 toe! Ook in 2008 zal Stichting Outway weer volop activiteiten organiseren. We zullen niet alleen doorgaan met de voorlichtingen op diverse scholen en voor de zesde keer een knallend Hojokamp neerzetten, maar ook het Team Counseling & Support heeft enkele leuke activiteiten voor holebi-jongeren op het programma staan! In de loop van deze week zul je hier meer informatie over de eerste activiteit van dit jaar kunnen lezen (die natuurlijk helemaal binnen de tijd van het jaar past).
Om 2008 in te luiden en elkaar (persoonlijk) het allerbeste te kunnen wensen, beginnen we ook dit jaar weer met een nieuwjaarsreceptie. Samen met het Platform Homo-Lesbische Emancipatie Eindhoven, COC Eindhoven en regio, Stichting de Kringen – afdeling Eindhoven, en Kouros Eindhoven willen we samen een toast op dit nieuwe jaar uitbrengen. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op zondag 6 januari 2008 – 15:00 in Pand54: Prins Hendrikstraat 54, Eindhoven. De toegang tot de nieuwjaarsborrel is natuurlijk gratis en het eerste drankje ook!

This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.