Workshop Seksualiteit

Zaterdag 1 december organiseert Stichting Outway in samenwerking met GGD Eindhoven, Jong en Out / COC Eindhoven en regio en Dynamo een activiteit voor jongeren tot 25 jaar. Het programma “Virtual en sexual” begint om 14:45 bij Dynamo in Eindhoven. Onder het genot van een hapje, drankje en een DJ zijn er een tweetal workshops over hoe je die leuke date vindt en hoe je alles wat hier bij komt kijken veilig houdt.
Om 17:30 start er een tweede programma voor homo- en biseksuelen van boven de 25 jaar, waar wordt ingegaan op de thema`s virtualiteit, seks en genot.
De dag wordt afgesloten bij Plaza Futura, waar de film “Les Témoins wordt gedraaid om 19:30.

Programma Workshop “Seksualiteit” – 1 december 2007
Het middagprogramma vindt plaats bij Jongerencentrum Dynamo Eindhoven, Catharinaplein 21, Eindhoven.
14:45 – Informele opening met DJ
15:00 – Workshop 1: Internet-dating; waar vindt je een leuke date en hoe pak je het op een leuke en gezonde manier aan? (Onder leiding van Paul Harterinck – GGD Rotterdam)
16:00 – Pauze met een hapje, drankje en DJ
16:15 – Workshop 2: Alles wat je wilt weten over seks, daten en hoe je het veilig kunt aanpakken. (Onder leiding van Ger Ceelen)
17:15 – Afsluiting, tijd om te socializen met een hapje, drankje en muziek
18:00 – Einde Programma

19:30 – Film: “Les Témoins” bij Plaza Futura.

Ben jij nieuwsgierig naar alles rondom het virtuele spel op het gebied van liefde en seks? Meld je dan nu aan voor deze interactieve middag via r.benders @ dynamo-eindhoven.nl. Voor deze middag wordt een kleine bijdrage van EUR 5,- gevraagd. VOL=VOL!

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.