Prik de poot!

Zoals iedereen al leest, is het homogeweld in een korte tijd enorm toegenomen. Met name in (ons) Amsterdam, dat bekend staat als “gaycapital” van de wereld. En deze zogenaamde potenrammers worden steeds brutaler! Was het vroeger ergens bij een homobosje, is het nu nergens anders dan in de Reguliers Dwarsstraat en omgeving zelf!

Voor je het weet moeten we een roze ster op onze Gucci-jas spelden…

Als homo’s niet eens rustig kunnen uitgaan, hoe zal het dan wel niet zijn in de nabije toekomst? Voor je het weet moeten we een roze ster op onze Gucci-jas spelden! De daders? We mogen bij wet niet discrimineren, generaliseren en alles wat daarop lijkt, maar wordt het niet een beetje een gewoonte om te lezen dat het steeds Marokkaanse, Turkse, Surinaamse en andere in het buitenland geboren jongeren zijn?

De bovenstaande jongeren hebben vaak een opvoeding die niet goed matcht met de Nederlandse samenleving. Waar Nederland tolerant en open-minded naar is, daar zijn andere landen weer absoluut tegen… Ligt de verantwoordelijkheid dan niet bij de ouders? Het is hun taak zichzelf en hun kinderen “aan te passen” aan de Nederlandse samenleving. Uiteraard moeten het dan wel brave jongetjes zijn en deze opvoeding respecteren!

De Islam wordt niet nageleefd…

Ook vind ik het raar dat de Islamitische jongens zo laks tegenover hun heilige wetten staan. Staat er niet dat geweld volgens de Islam verboden is? Nou, dat worden dus per homo twintig “ Onze Allahtjes” om op te preken! Dacht ik het niet… De Islam wordt niet nageleefd.

En de straffen? De jongens van een maand geleden hebben een taakstraf gekregen… Laat ik daar maar mijn mond over houden. Mijn voorstel; naakt aan een ketting in de Cockring in Amsterdam martini’s laten serveren! Dan leren ze het snel af…

Mel Krul

This entry was posted in Column and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren