Hojokamp 2007 is VOL!

De inschrijving voor het Hojokamp 2007 loopt als een trein. Al 60 mensen hebben zich opgegeven als deelnemer aan deze Nederlandse auditieronde van Outway Studio`s die deze zomer plaatsvindt. Daarmee is het maximum aantal auditanten bereikt en is het Hojokamp 2007 volgeboekt!

De castingdirector is hierover zeer verheugd: “We vinden het schitterend om te zien dat deze jongeren deze uitdaging aandurven. Het Hojokamp, dat deze zomer voor de vijfde keer wordt gehouden, beloofd ook dit jaar namelijk weer een onvergetelijke ervaring te worden.”

Misgegrepen?
Had je ook graag meegewild op Hojokamp, maar wilde je je nu net gaan inschrijven en heb je nu misgegrepen? Jammer, maar je kansen zijn nog niet helemaal verspeeld! Download vandaag nog een inschrijfformulier op www.hojokamp.nl en stuur het direct op, dan wordt je op de reservelijst geplaatst. Op het moment dat er zich nog deelnemers afmelden, worden de deelnemers die op de reservelijst benaderd of zij nog meewillen. Bovendien worden de mensen die op de reservelijst staan als eerste geïnformeerd als de inschrijfperiode voor Hojokamp 2008 start!

Zin in iets anders?
Wil je op korte termijn toch andere homojongeren ontmoeten en eens praten over je gevoelens? Kijk dan eens op onze website naar de activiteiten die het Team activiteiten van Stichting Outway nog in de aanbieding heeft!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.