Un jeu dangereux

Ah liefde… Verliefdheid, iets waar veel mensen naar op zoek zijn, maar eenmaal gevonden blijkt het een vloek te zijn geworden. Het kan pijnlijk aflopen, maar het gevoel blijft; de persoon is niet “beschikbaar” of je bent zo onhandig bij hem, dat je hem wegdrijft.

Het begint allemaal in je puberteit. Als het erachter komen van je homoseksuele geaardheid nog niet lastig genoeg is, komt het verliefd worden er ook nog eens bij. Je ziet andere jongens en meisjes, nee wacht dat klinkt zo kinderachtig, … mensen van jou leeftijd die een “relatie” hebben. Sommigen gedurende een maand, anderen een jaar of zelfs twee. Je denkt: “ dit wil ik ook” maar pas op… Liefde kan verraderlijk zijn en het is een erg moeilijk spel.

Als je eenmaal zo gelukkig bent dat je weet op wat voor een persoon je valt, begin dan maar eens te zoeken. Je zult eindigen als een eeuwige vrijgezel met je katten of honden. De waarheid? Niemand is perfect, en niemand zal jouw droompersoon 100% invullen.

Waar moet je nu rekening mee houden? Is de persoon wel gewillig om een relatie aan te gaan? Is de persoon jouw type en kan hij of zij jou gelukkig maken en anders om idem dito? Speelt leeftijd een rol? En hoe zit het met eventuele verschillende afkomst? Natuurlijk laat ik de antwoorden aan jou over.

Mijn mening…

Uitgaan is absoluut geen manier om mensen te leren kennen, tenminste hier in het zuiden niet.
– Even tussendoor, het valt me op dat hier in Zuid-Nederland moeilijker contact wordt gelegd dan in het noorden. – Chatboxen… zie mijn vorige column. Gaydar.nl; gay.nl en god weet hoeveel datingsites er bestaan, zijn toch naar mijn mening de beste manieren om nieuwe mensen te leren kennen. Ik stuur een berichtje: “ hey, hoi hoe is het?” wachtend op een antwoord surf ik door de profielen om daar leeftijdsgenoten tegen te komen van wie de algemene kennis en taalkennis op hun laagtepunt staat. Jammer…

Nee, ik houd me aan het advies “ Mel, zoek er niet naar, let him come to you” Hoe moeilijk het ook is, het is waar. Dus succes iedereen in het liefdesspel, kijk uit maar “ follow your hearts my darlings” Ah liefde…

Mel Krul

Mel (1990) is een serieuze jongen met een grappige onderkant. Hij houdt zich vooral bezig met kunst, mode, schrijven, sporten en we zullen studeren er ook maar bij zetten. Met als toekomstplan een plaatsje in de modewereld in te nemen, studeert hij in Zuid-Limburg. Met Amsterdam als zijn Mekka, familie en vrienden als steun en hobby’s als uitlaatklep slijt hij zijn dagen in het junkvolle Heerlen.

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren