Bowling activiteit groot succes!

De ‘bowling activiteit’ heeft plaatsgevonden en we kunnen spreken van een succes! Via de website hadden enkele jongeren zich ingeschreven om deel te nemen aan de activiteit. Deze activiteit is de eerste activiteit van een reeks activiteiten die Outway dit jaar organiseert. Zo gaan we bijvoorbeeld 18 mei ‘poolen.’

En daar stonden dan ’onze’ deelnemers aan de activiteit! De een ’n beetje onwennig. De ander met een grote glimlach op het gezicht. Daarnaast hebben we ook nog jongeren mogen verwelkomen die zich niet via de website hadden ingeschreven.

Het ijs werd snel gebroken, doordat we direct van start gingen. De eigen schoenen uit, maar je kreeg er mooie
bowlingschoenen voor terug. Er kan maar één persoon tegelijk proberen de 10 kegels met de bowlingbal om te stoten. Hierdoor kwamen de gesprekken onderling en met de Outway-vrijwilligers al vrij snel op gang. De een voert het woord, de ander luistert en weer een ander kijkt toe of drinkt een drankje. Het is maar net wat er op dat moment het beste bij je past. De sfeer werd naarmate de activiteit vorderde steeds beter en niet meer onwennig.

Iedereen stemde in, om na de activiteit, gezamenlijk naar de Markt in Eindhoven te gaan voor een drankje. Hiermee werd de eerste activiteit met succes afgesloten.

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.