Inschrijving Hojokamp 2007 is geopend!

In 2007 zal Stichting Outway voor de vijfde keer een Hojokamp organiseren. Het Hojokamp is een week voor ongeveer 60 jongeren tot 25 jaar, waarbij ontspanning en plezier gecombineerd worden met workshops en groepsgesprekken over homo- en biseksualiteit. Het Hojokamp zal plaatsvinden van 13 t/m 17 augustus 2007 in Gemert (Noord-Brabant)
Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Hojowood’. De organisatie van het Hojokamp 2007 is dan ook in handen van het directieteam van Outway Studio’s. Het team heeft aangegeven deze week voor zijn Nederlandse castingronde te willen gebruiken. Studiocomplex De Coxse Boerderij te Gemert zal daarom het decor dienen voor het Hojokamp en de gang van zaken binnen het prestigieuze Outway Studio’s zal als een rode draad door de week lopen. Tijdens het Hojokamp wordt het directieteam ondersteund door een crew van ongeveer 20 enthousiaste medewerkers. De voorbereidingen voor de Nederlandse castingronde van Outway Studio’s zijn ondertussen in volle gang, zo liet de directie van de filmstudio onlangs al weten.
Sinds 15 november is de inschrijving voor deelname aan het Hojokamp 2007 geopend. De eerste deelnemers aan de casting van Outway Studio’s hebben zich ondertussen aangemeld en het directieteam verwacht dat het maximaal toelaatbare aantal van 60 deelnemers ook dit jaar weer zal worden gehaald.
Benieuwd geworden? Meer informatie over het Hojokamp is te vinden op onze geheel vernieuwde site: www.hojokamp.nl. Daar kun je ook het inschrijfformulier voor het Hojokamp 2007 vinden. Dus misschien wel tot ziens in ons studiocomplex tijdens ‘Hojowood’!

Namens de volledige crew van Outway Studio’s,

Het directieteam

Rob van den Broek, Martijn Cissen, Linda van Esdonk, Tim Hulsker, Marc Janssen en Dennis Willems

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.