Sportieve teambuilding voor alle vrijwilligers!

En het was zaterdag 20 januari zover. Het Pret-team van Stichting Outway heeft onder leiding van Danny van Druenen voor de vrijwilligers een leuk uitje georganiseerd. Omdat de afgelopen maanden er vele nieuwe vrijwilligers zich in zijn gaan zetten voor Stichting Outway is het ook leuk om deze mensen eens beter te leren kennen. Daarnaast heeft deze stichting vele verschillende activiteiten en afdelingen, die elkaar niet zo vaak zien. Een mooie gelegenheid om een van gedachten te wisselen.

Om de teamgeest te versterken hebben we de ijshockeybaan van het ijssportcentrum in Eindhoven onveilig gemaakt. Deze keer dus geen pirhouettes en spectaculaire lifts maar bikkelharde strijd om de puk in het doel van de tegenstander te krijgen. We stonden nog geen minuut op de schaatsen of enkele hadden het ijs al van dichtbij gezien. Maar met goede instructies en helmen en sticks konden de ijzeren schaatsrekjes aan de zijkant. Van het woord spelregels hadden we nog nooit gehoord, dus van een uitslag is eigenlijk niet echt sprake. Daarna nog even op de discoschaatsen gestaan en vervolgens hebben we ons gemeld bij de apres-schaats-bar. Een leuke, sportieve en nog leerzame dag ook! Het team kan er weer volop tegenaan!

This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.