Inschrijving Hojokamp 2007 van start

De winter is nog niet begonnen en jij denkt al aan de zomervakantie van 2007. Groot gelijk en dat komt nog mooi uit ook, want speciaal voor homoseksuele jongeren t/m 25 jaar gaat binnenkort de inschrijving van het Hojokamp open! Als vroege vogel ben je na inschrijving vrijwel gegarandeerd van een plaatsje op het kamp. Vanaf woensdag 15 november is de spiksplinternieuwe website van het Hojokamp op je scherm verschenen als je www.hojokamp.nl intoetst. Allerlei info, reacties, foto`s, media-aandacht en speciale informatie voor ouders kun je er allemaal vinden. Maar nog belangrijker: Het inschrijfformulier staat er ook. Heb je van 13 t/m 17 augustus 2007 nog een weekje vrij en denk jij het kamp super vet te vinden, ga dan mee naar Hojowood!

This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.