Outway Airlines vlucht HJK06 verlaat het Hojokamp…

En daar stonden ze dan op vrijdag 18 augustus omstreeks 13.00 uur: 54 deelnemers die allemaal een weekje Hojokamp achter de rug hadden. Met gemengde gevoelens verlieten de deelnemers, maar zeker ook de teamleden het kamp. De teamleden hebben de jongeren een leuke week bezorgd en hebben ze letterlijk en figuurlijk een grote rugzak aan bagage meegegeven.

Vijf dagen lang vol gezelligheid, plezier, sport, spel en entertainment in combinatie met workshops en teamtalks zorgen voor een grote bagage aan eigenkennis. De organisatie van het kamp verliep goed, ook de eigenaar van de accommodatie was enorm te spreken over deze leuke en bijzondere groep die in zíjn accommodatie heeft gelogeerd. “Dit is heel iets anders dan een gewoon kamp en een uitdaging! Deze jongeren zijn duidelijk nog op zoek.

Tussen dit kamp en het springen op de boot van de Gaypride in Amsterdam, daar zit een heleboel tussen. En wij staan er voor open dat zij deze plek kunnen vinden” vertelde de eigenaar. Maar er zijn nog meer enthousiaste gasten een kijkje komen nemen zoals Zo-en FM, Comingout.nl en homojongerenblad Expreszo. Maar ook andere media zijn langs geweest zoals een live uitzending van Omroep Brabant Radio, Best on air en het Eindhovens Dagblad.

De deelnemers en Stichting Outway hebben samen dit kamp tot een onvergetelijke gebeurtenis gemaakt wat lang in het geheugen zal blijven hangen. Op naar volgend jaar, voor de 5e editie van het Hojokamp, misschien wel met een speciaal tintje, maar dat is nog even afwachten…

This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.